Pelinkovac Orange

Заљуби се во совршената, огнена комбинација на веќе добро познатата мирисна мешавина на медитерански билки и слаткиот, фин вкус на домашниот портокал. Badel Pelinkovac Orange е наменет за сите оние кои се секогаш подготвени да пробаат нешто ново, да се препуштат на моментот и да уживаат во животот со полна душа. Возбудлив и страствен, Badel […]