Слатко загревање со топло чоколадо со Badel Prima Brand

Прогнозата вели дека ниските температури ќе не дружат и во наредниот период. Затоа топло препорачуваме да останете дома, да се одморите и да уживате во слаткото загревање со Badel Prima Brand. Се подготвува многу лесно и брзо. Потребни состојки: 450ml млеко 5 лажици течно чоколадо 1 1 кафена лажичка екстракт од ванила 80ml Badel Prima […]


This entry was posted in Blog.

(Македонски) Забава со тропски вкусови

Забава со тропски вкусови Иако денот е сè пократок и во вечерните часови температурите знаат да се спуштат прилично ниско, тропската забава не треба да престане. Викендот што претстои искористете го да се забавувате со најпосакуваната тема: тропска горештина – на вас светли бои, во позадина реге и во рака вкусен коктел на база на […]