Badel Amaro

Badel Amaro

Badel Amaro е слатко-горчлив ликер произведен според оригинален рецепт, со препознатлив и признат Badel 1862 квалитет. Пријатниот мирис на педантно избраните ароматични билки и свежината на цитрусот, се карактеристики на овој богат и одлично балансиран ликер. Amaro е извонреден соло со коцка мраз и парче портокал, а во потоплите денови препорачуваме long mix на Amaro со тоник пијалок.

Останати производи